LATAUSPISTEMEDIA ON NYT AKTIIVIMEDIA !

Aktiivimedia - Hyvän mielen media

Epidemia aika on ollut digitaalisen mainonnan parissa työskenteliville muutosten aikaa. Miten tavoittaa kuluttajat kun julkiset tilat sulkeutuvat ja jopa ulkonaliikkumiskiellot ovat olleet uhkana.

 

 
PANDEMIA AIKAA VIVOTECH:llä
 

 

Kun korona iski keväällä 2020 myös Vivotech Oy:ssä oltiin uuden edessä.  Julkiset tilat sulkeutuivat ja sitä myötä niiden investoinnit myös luonnollisesti loppuivat. Korkeakoulut siirtyvät etäopetukseen ja uimahallit laitettiin monin paikoin kokonaan kiinni. 

Keväällä 2020 saimme Britannialaiselta kumppaniltamme ajatuksen: Näytölliset käsidesiautomaatit julkisiin tiloihin. IDS Media on toimittanut julksiiin tiloihin ko. laitteita jo vuosia ja muodostanut niistä mm. 900 kuntosalia kattavan mediaverkoston.

Kesällä 2020 lähdimme toimittamaan laitteita asiakkaillemme, ja tänä päivänä toimitettuja laitteita on jo yli 500 kpl. Oletkin ehkä törmännyt laitteisiin esim. kauppakeskuksissa tai lähikaupassasi?

Nyt kesällä 2021 kun maailma jälleen aukeaa hyvää vauhtia, olemme muodostaneet käsidesilaitteista ensimmäisen mediaverkon.

MARKETMEDIA sisältää aloitus vaiheessa 70 K-Marketia ja K-Supermarketia pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella.

Tavoitteena on lisätä kohteiden määrä vielä tänä vuonna 200:aan kohteeseen.

LATAUSPISTEMEDIA –> AKTIIVIMEDIA

Ennen mediaverkostomme koostuivat ainoastaan latauspisteiden yhteydessä olevista näytöistä, ja näin ollen LATAUSPISTEMEDIA oli hyvä ja looginen nimi mediallemme.

Nyt kun verkostoon lisätään myös käsidesiautomaattien yhteydessä olevia näyttöjä, ei latauspistemedia enää kuvasta toimintaa. Piti keksiä medialle uusi nimi.

Mitä yhteistä on sitten näytöllisillä latauspisteillä ja käsidesiautomaateilla?

Ne molemmat aktivoivat kuluttajaa sekä tarjoavat käyttäjille arjessa auttavan aktiviteetin. Tuo aktiviteetti, oli se sitten puhelimen lataus tai käsien desinfioiniti, tehostaa mainonnan vaikutusta ja nostaa mainoksen huomioarvoa.

 

                              Janne Räsänen / Vivotech Oy

 

 

VINKKAA ARTIKKELISTA MUILLE

Keskustele aiheesta

OLETKO
MARKKINOINNIN
AMMATTILAINEN?

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirje ja pysy ajantasalla mitä Latauspistemediassa, sekä markkinoinnin ja median ympärillä tapahtuu.

Jätä viesti ja olemme yhteydessä 🙂 !